Autóalkatrész

Cégünk a Glider Kft. 1993-ben alakult. Kelet-európai autók alkatrészei forgalmazásával kezdtük, majd folyamatosan  követve a piac változásait nyugati, amerikai, valamint távol-keleti személy-, kisteher- és teherautók piacán felmerülő alkatrészigényeket próbáljuk kielégíteni.

Tevékenységi körünk két fő csoportra osztható:

 - eredeti gyári alkatrészek forgalmazása
 - után gyártott új alkatrészek forgalmazása


Kínálatunkban szerepelnek  minőségi autóalkatrészek (fékalkatrészeket, futóműalkatrészeket, szűrőket, szíjakat, stb.), motorolajok és egyéb felszereléseket keleti és nyugati autótípusukhoz, a legújabb évjáratokhoz is, nagy választékban.


Természetesen, ha kenőanyagokról, izzókról vagy akár ablaktörlőlapátokról van szó, akkor is hatalmas választékkal és versenyképes árakkal állunk vevőink rendelkezésére. Kizárólag jó minőségű, gyári beszállítók által gyártott termékekkel állunk az autósok szolgálatában. Ezen alkatrészek a legszigorúbb európai, amerikai és távol- keleti normáknak és egységes szabványoknak megfelelő minőségben készülnek, és a Közlekedési Főfelügyelet magyarországi forgalombahozatali engedélyével rendelkeznek. Számítógépes rendszerünk lehetővé teszi, hogy munkatársaink percrekész információkkal szolgálhassanak az egyes termékek rendelkezésre állásáról, rendelhetőségéről és a szállítási határidőkről.  A felmerült igények 90%-át aznap teljesíteni tudjuk, amit napi háromszori alkatrész szállítással érünk el. A munkatársak a cég weboldalát folyamatosan frissítik, hogy az állandóan fejlődő termékkínálatról és szolgáltatásokról tájékoztassák az érdeklődőket. Különböző akciókkal várjuk üzletünkben.