Hírek » GHRP-6 acetate

2012-03-21
GHRP-6 acetate

Tartalma: 1 üvegcse 5mg GHRP-6

Tisztaság: >99.5%

Sorrend: His-D-Trp-Ala-Trp-D-Phe-Lys-NH2

Képlet: C46H56N12O6

Leírás: GHRP-6 helyettesíti a “növekedési hormont felszabadító peptidet”. Ahogy a neve is mutatja, a termék úgy működik, hogy stimulálja a testet a több HGH (HGH, Human Growth Hormone: emberi növekedési hormon) és IGF-1 (IGF, Insulin Gene Family: inzulin géncsalád) felszabadítására. A HGH és az IGF-1 szint a korral gyorsan csökken, hiszen ez az a hormon, amit felelősnek tekintenek az öregedési folyamatért. Kedvező ára mellett a GHRP-6-nak még egy előnye van a HGH injekcióhoz képest, mégpedig az, hogy nem borítja fel a test természetes hormontermelését, hanem fokozza azt.

A GHRP-2-höz képest a GHRP-6 azért is jobb, mert ez az ajánlott mennyiség betartása esetén nem vezet diszenzibilitáshoz, és így a hatékonyság csökkenéséhez az idők folyamán, ahogy az a GHRP-2 esetén megtörténhet.

Lehetséges hatásai: súlycsökkenés, izomzatnövekedés, erőnlét-növekedés, szebb bőrtónus, jobb alvás, több energia, erősebb csontok és kötőszövet.

Adagolás: öregedési folyamat lassításához napi egyszer 100mcg (0.10mg), izomzatnöveléshez és súlycsökkenés eléréséhez napi 2-3 alkalommal.

Mikor kell alkalmazni? Lefekvés előtt és/vagy testedzés után. Éhgyomorra (legalább 2 órával a legutóbbi étkezés után), a következő étkezés előtt várjunk legalább 20-30 percet.

Adag üvegcsénként: 50 x 100mcg adag (2-3 heti érték)

Hogyan kell alkalmazni? A bőr alatti injekciót fecskendezzük a zsírszövetbe. Ugyanazt a fecskendőt egyszerre több helyre is injekciózhatjuk, mint más peptideket.

Legjobb kombináció: GRF 1-29-cel vagy CJC-1295-tel

Hígítása: Adjunk 1ml (100 egység) steril oldatot az üvegcséhez. Minden 100mcg egyenértékű 0.02ml-rel (2 egység).

Hasznos: Testépítők számára izomzatnöveléshez; átlagemberek számára súlycsökkentéshez; idősebb

Vissza