Termékek » Trec Nutrition » Peptide Glutamine (400 g)

 Peptide Glutamine (400 g)

A termék leírása:

A Peptide Glutamine olyan kiegészítő, ami erősíti a fizikai aktivitást, a kitartást-, erőt- és állóképességet igénylő sportolóknál, valamint fizikailag aktív egyéneknél. A test kb. 30-40g glutamint veszt minden egyes aktív edzés során. A glutamint az izmokat építő más aminosavakból lehet előállítani, ami így izomtömeg vesztést okoz. A glutamin pótlása megelőzi ezt a negatív folyamatot, az L-glutamin peptid pedig a legfontosabb aminosav, ami rendelkezik az anti-katabolikus tulajdonságokkal. A glutamin (hasonlóan a kreatinhoz) növeli a vízvisszatartást az izomsejtekben, és stimulálja a protein és glükogén szintézist (erős anabolikus hatás) a nitrogénellátáson keresztül. Az L-glutamin peptid fogyasztása felgyorsítja az izomregenerációt és megelőzi a túledzést. Ez az L-glutamin peptid a Commercial Proteins Corporation amerikai cégnél készül, és arról nevezetes,hogy a levédett "spray drying" folyamat szerint gyártják. Ennek köszönhetően a peptid molekulatömege minimális, így a peptid kémiailag stabil, ami az anyag lehető legjobb felszívódó-képességét eredményezi.

Peptide Glutamine (400 g) részletes ismertetője

Összetétel:

Tápanyag érték 100 g-ban
Protein80,2 g
Szénhidrátok9,9 g
Zsír5,4 g
Energia érték1731 kJ / 409 kcal

Felhasználási javaslat:

 

Vedd be az L-glutamin peptidet naponta 3-szor: 5 g-ot felébredés után, 10-15 g-ot edzés után és 5 g-ot lefekvés előtt. A legjobb eredmény elérése érdekében kombináld kreatinnal és szénhidráttokkal (különösen edzés után). Az L-glutamin pepidet esetleg még kombinálhatod proteinnel és tömegnövelőkkel (szénhidrátok és protein kiegészítőkkel).

MEGJEGYZÉS: A dobozban egy praktikus kanál található, amivel pontosan kimérheted az L-glutamin pepid 5 g-os adagját (1 teljes kanál 5 g of L-glutamin pepidnek felel meg).

Vissza

Termékek megrendelése