Termékek » Olimp Sport Nutrition » L-CARNITINE 3000 EXTREME SHOT

L-CARNITINE 3000 EXTREME SHOT

MEGA ADAG 3000 mg L-KARNITIN AMPULLÁNKÉNT!

KITŰNŐ FELSZÍVÓDÁS!


SZUPER GYORS HATÁS!


A zsírégetésben egy új szakasz kezdődik!


A készítmény táplálék kiegészítő L-karnitin, amely a legmagasabb dózist, 3000 mg L-karnitint tartalmaz ampullánként, megerősítve B6-vitaminnal. A készítmény használata az innovatív Liquid Technology-nak (folyékony technológia) köszönhetően maximalizálja a formula mértékét és a készítményben található hatóanyag asszimilációs képességét.


Mindezt egy praktikus 25 ml-es ampulla biztosítja így kivételesen kényelmesen és bármikor egyszerűen használható.


Hogyan működik az L-CARNITINE 3000 EXTREME SHOT (TM)?


Az L-karnitin a legfontosabb eleme a zsír lebomlásának utolsó szakaszában. Ez szállítja a szabad zsírsavakat az utolsó oxidációs helyükre (mitokondriumok), ahol a bennük tárolt energia felszabadul, amely alapjába véve megjavítja a test erőkifejtési képességét. A szabad zsírsavak tényleges lebontása garantálja, hogy nem lesznek eltárolva újra triglicerid formájában, ezzel növelve a zsírszövet mennyiségét. A hozzáadott B6 vitamin, amely összetevője számos enzimnek, amik részt vesznek az anyagcsere folyamatokban, és aktívan részt vesznek a szénhidrátok átalakításában (izom glikogén termelése és lebontása) és a zsír bomlásában, ráadásul erősíti az energia kinyerésének a folyamatát. A B6-vitamin szükséges a hemoglobintermeléshez és részt vesz, az antitestek létrehozásában ezzel javítja a szervezet immunológiai ellenálló képességét.


Milyen előnyökkel jár az L-CARNITINE 3000 EXTREME SHOT (TM)?


Az L-CARNITINE 3000 EXTREME SHOTTM ami a legmagasabb adag L-karnitint tartalmazza egy ampullában már kapható Magyarországon is. Az L-karnitin hatását tovább erősítették még B6-vitaminnal, az aktív L-karnitinnel együttműködve intenzív edzés során segít az energiatermelésben. A készítmény komponenseinek egyedi összetétele a felszívódás mértékét megnöveli, ehhez segít hozzá a Liquid Technology formula. Lehetővé teszi a közvetlen felszívódását a véráramba az L-karnitinnek és a B6-vitaminnak az a jellemző késedelem nélkül, ami a tabletta vagy kapszula esetén lenne. L-KARNITIN 3000 EXTREME SHOT (TM) elképesztő, nem csak a hatékonysága, hanem a kivételes cseresznye és narancs íze miatt is.


A praktikus, kéznél levő ampulla maximális használati kényelmet kínál:


- bármikor könnyen emészthető formában


- nem szükséges sok kapszulát vagy tablettát bevenni


- bármikor fogyasztható


- könnyű hordozhatóság és tárolás


Kinek ajánljuk az L-CARNITINE 3000 EXTREME SHOT (TM)-t ?


A készítményt azon egyéneknek ajánljuk, akik elkötelezték magukat a zsírcsökkentés mellett, kreatív munkavégzés és szabadidős tevékenységek közben. Ajánlott még olyan személyek részére, akik a vegetáriánus étrend kiegészítéseként L-karnitint fogyasztanának. Ez különösen ajánlott azoknak, akik nem tudnak, vagy nem akarnak sok tablettát vagy kapszulát hordozni.

Vissza

Termékek megrendelése